Parhaat Nintendo Switch -lisävarusteet 2024: ota kaikki ilo irti hybridikonsolista

  • 📰 techradar
  • ⏱ Reading Time:
  • 60 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 27%
  • Publisher: 63%

Gaming Gaming Headlines News

Gaming Gaming Latest News,Gaming Gaming Headlines

Markus Mesiä on teknologia- ja pelitoimittaja, joka on viimeisen vuosikymmenen aikana kirjoittanut useisiin kotimaisiin medioihin. Sydämen asioita ovat pelien lisäksi ennen kaikkea musiikki ja urheilu. Viimeksi mainittu tosin lähinnä kotisohvalta katsottuna ja analysoituna.

Nintendon konsoli ei ole teknisessä mielessä samalla viivalla PS5:n ja Xbox Series X:n kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi vajavaisempi. Parhaat Switch-pelit tarjoavat upeita kokemuksia, minkä lisäksi erilaiset lisäkilkkeet tekevät konsolin kuljettamisesta, käyttämisestä sekä ominaisuuksista normaalia parempia. Kantokotelot, AR-teknologiaan pohjautuvat kilvanajot ja muut erikoisuudet ovat Switchin suurimpia valtteja.

Tatit, nuolinäppäimet sekä peruspainikkeet tuntuvat selvästi Nintendon omia ohjaimia laadukkaammilta. Lisäksi ohjain on hinnaltaan kohtuullinen, vaikkakin sen saatavuus Suomessa on hiukan kysymysmerkki. Tämä on kuitenkin ulkomailta tilaamisen väärti. Ohjaimen keskeisintä antia on sen perinteinen D-pad eli ristipainike. Lisäksi kapula on suunniteltu erittäin laadukkaasti, joten sen käyttäminen on pidemmissäkin sessioissa mieluista.Brook Power Bay on edullisempi versio Nintendon virallisesta Switch-telakasta, mutta se sisältää jopa enemmän ominaisuuksia. Mukana on Bluetooth-tuki, jonka avulla saa liitettyä jopa kaksi langatonta kuuloketta tai kaiutinta kerralla.

Pelin mukana tulevat lisälaitteet tekevät paketista hiukan tyyriin. Mukana on ennen kaikkea vastusta antava rinkula käsien treenaukseen. Toinen puolikas on jalan ympärille sidottava kotelo. Näet muut kilpailijat Switchin näytöllä kuten perinteisessäkin Mario Kartissa. Pelikokemus on todella hauska, sillä autojen yhteys pysyy jatkuvasti vahvana.

 

Thank you for your comment. Your comment will be published after being reviewed.
Please try again later.
We have summarized this news so that you can read it quickly. If you are interested in the news, you can read the full text here. Read more:

 /  🏆 51. in GAMİNG

Gaming Gaming Latest News, Gaming Gaming Headlines